SZÉP Kártyával is fizethet nálunk!

Hátmasszázs

Ugye Ön is vágyik egy frissítő masszázsra egy hosszú nap, egy stresszes hét után? A számítógép előtt való órákig tartó görnyedés vagy éppen ellenkezőleg, az egész napos fizikai terhelés mind elfárasztják a testet, megviselik az izmokat, ezért egy rövid átmozgató masszázs mindig jó ötletnek bizonyul.

Úgy érzi, hogy nem mindig engedheti meg magának a kényeztetést? Használja ki a kínálkozó lehetőséget, és fizesse SZÉP Kártyával a frissítő masszázst szalonunkban! Igen, a jó hír az, hogy masszázs stúdiónkban már nem csak készpénzzel fizethet, SZÉP Kártyája szabadidő/rekreáció alszámláján lévő egységeivel is kiválthatja szolgáltatásaink értékét.

Ismerje meg szolgáltatásainkat, és válassza az Ön számára ideális kezelést! Könnyed és ellazító felüdülést nyújtunk minden vendégünknek, aki testi és egyben lelki relaxációt keres. Szabaduljon meg a stressztől, hagyja maga mögött a fájdalmat, érezze magát egészségesebbnek, mindezt megterhelő költségek nélkül! Frissítő masszázs SZÉP Kártyás fizetéssel is!