Új üzlet nyílt Kispesten, az Üllői úton!

Férfi hátmasszázs

A masszázs ma már nem csupán azok körében népszerű, akik rendszeresen sportolnak és szükségük van izmaik ellazítására, de hasznos azok számára is, akik ülőmunkát vagy fizikai munkát végeznek nap mint nap, és azoknak is, akik csupán relaxálnának egy kicsit a stresszes hétköznapokban.

A masszázs különféle fajtáival várjuk kedves vendégeinket budapesti masszázs stúdióinkban, így páros masszázs, svédmasszázs, lávaköves masszázs és talpmasszázs is szerepel a kínálatunkban. Ezek a kezelések segítenek a fáradt, letapadt izmokat fellazítani, frissítik a vérkeringést, serkentik az anyagcserét és a nyirokkeringést is.

Eddig a Nyugati Pályaudvar mellett, a Westendnél található stúdiónkban vehették igénybe szolgáltatásainkat vendégeink. Örömmel jelentjük be, hogy február 20-án új üzletünk nyílt meg, méghozzá Kispesten, az Üllői úton!

Változatlanul kiemelkedő minőségű szolgáltatásokkal várjuk régi és új vendégeinket mindkét szalonunkban! Látogasson el új budapesti masszázs stúdiónkba is, és frissüljön, relaxáljon masszázzsal!