Benedek Dóra

Szeretettel köszöntöm Önt bemutatkozó oldalamon!

Benedek Dóra vagyok, svédmasszőr. Már egészen fiatal korom óta a sport és a testmozgás életem egyik legfontosabb része. Középiskolai éveim alatt a sportiskolában találtam meg a szenvedélyemet, és azóta is hű maradtam ehhez az életmódhoz. Az aktív élet mellett mindig is érdekelt a test és a lélek harmóniája, ezért döntöttem úgy, hogy a masszázst tanulok.
 Svédmasszőr képesítésem megszerzésével elköteleződtem az egészség és a jó közérzet iránt. Hiszem, hogy a masszázs nem csupán fizikai élmény, hanem egy olyan életminőséget javító tevékenység is, ami mind testi, mind lelki szinten hat ránk. Jelenleg a Testnevelési Egyetemen tanulok mint testnevelő tanár és gyógy-testnevelő, hogy még mélyebben megismerjem a test működését és a mozgásterápia lehetőségeit. A célom, hogy segíthessek másoknak abban, hogy jobban megértsék és jobban gondoskodjanak a testükről és az egészségükről.
Hiszem, hogy a masszázs valóságos áldás mindennapjainkban. Nemcsak az izomfájdalmakat enyhíti, hanem segít ellazítani a testet és a lelket egyaránt. Én személy szerint mindig is éreztem, hogy a masszázs segít megnyugodni, feltöltődni, és frissen újra nekivágni a mindennapoknak. Ezért is szívem csücske ez a „szakma”, és igyekszem minden tudásommal és tapasztalatommal hozzájárulni ahhoz, hogy az emberek jobban érezzék magukat a bőrükben.
Remélem, hogy hamarosan találkozunk egy kellemes, pihentető masszázs alkalmával. Várom szeretettel azokat, akik bizalmat szavaznak nekem, hogy együtt járjunk végig az egészség és a jó közérzet útján.

Ezeket a masszázsfajtákat végzem:

  • svédmasszázs (30, 45, 60, 90, 120 perc),
  • svédmasszázs köpölyözéssel (30, 45, 60, 90 perc)
  • svéd frissítő talpmasszás (30 perc)

Beszélt idegen nyelv: angol

Nyitvatartási időben ezen a számon érhet el: +36 70 395 6773

Ide írhat nekem: info@hatmasszazs.com

Online időpontfoglaláshoz kattintson ide: Benedek Dóra

Bankkártyával és SZÉP kártyával fizethet nálam: IGEN

Szeretettel várom Önt masszázsaimon!

Benedek Dóra