Fodor Barbara e.v. (Bara)

Szeretettel köszöntöm Önt bemutatkozó oldalamon!

Fodor Barbara masszőr
Bambusz masszázs
Aromaterápiás meleg olajos masszázs, Hátmasszázs.hu

Fodor Barbara (Bara) vagyok, svédmasszőr. Az a célom, hogy Önnek is segítsek rájönni, hogy milyen fontos a teste egészsége mellett a lelke feltöltésével is törődnie. A masszázs pedig pont ebben segít: nemcsak az izmok ellazításáról szól, harmóniát teremt  test és lélek között, sőt mi több, az egyik leghatékonyabb stresszoldó módszer, hiszen amellett, hogy feltölt energiával, megnyugtatja az idegrendszert. Rengeteg pozitív, jótékony hatása van, amit – sokéves tapasztalatomra támaszkodva biztosan kijelenthetem – Ön is szeretne megtapasztalni.

A masszázsokról:

Ezeket a masszázsfajtákat végzem:

  • svédmasszázs (30, 45, 60, 90, 120 perc),
  • svédmasszázs köpölyözéssel (45, 60 perc),
  • svéd frissítő talpmasszás (30, 45 perc),
  • sómasszázs (45, 60 perc),
  • alakformáló (cellulit) masszázs (45, 60 perc),

Masszázsok, amit csak nálam talál:

  • aromaterápiás meleg olajos masszázs (60, 90, 120 perc) – ez a meleg olajjal végzett, hosszú, simító mozdulatokból álló masszázs az egész testet ellazítja. Az izmokból és az ízületekből a nyújtó mozdulatok hatására kioldódik minden feszültség és merevség, a szövetek anyagcsere folyamatai és az oxigénellátása javul, mivel a vér- és nyirokkeringés fokozódik, fellazul a feszültség az izomszövetekben és a test a teljes nyugalom állapotába kerül. Kifejezetten ajánlott stresszes életvitelű, feszült vagy szorongó vendégeknek.
  • bambusz masszázs (60, 90, 120 perc) – erőteljes masszázstípus, sokkal erősebb, mint a klasszikus svédmasszázs. A kézi masszázsfogásokat kiegészítve különböző méretű és formájú bambuszrudakat használok, amellyel koncentráltabban és hatékonyabban tudom feloldani az izomcsomókat és letapadásokat. Kipróbálna valamit, ami a svédmasszázsnál is erősebb? Jelentkezzen be hozzám!
  • hilauronsavas rácfeltöltő arcmasszázs (20 perc) – nem kozmetikai arckezelés, a svédmasszázs alapjaira épül. Finom, apró fogásokból álló, igazi kényeztető masszázs. Minőségi, bőrbarát krémmel dolgozom, amely hialuronsavat tartalmaz. A hialuronsav segít a ráncok feltöltésében, a bőr megújításában, felfrissítésében. Ha csak egy “gyors” töltekezésre vágyik, vagy kiegészítené bármelyik masszázskezelésem, bátran válassza az arcmasszázst!
További információk:

Beszélt idegen nyelv: angol

Nyitvatartási időben ezen a számon érhet el: +36 30 842 0409

Ide írhat nekem:

Online időpontfoglaláshoz kattintson ide: Fodor Barbara

Ajándékutalvány rendelés: https://www.hatmasszazs.com/utalvany/

Bankkártyával fizethet nálam: IGEN
(A SZÉP kártyás fizetési lehetőség aktiválása folyamatban van.)

Szeretettel várom Önt masszázsaimon!

Fodor Barbara – Bara