Sidó Bernadett e.v. (Betti)

Szeretettel köszöntöm Önt bemutatkozó oldalamon!

Betti

Üdvözlöm! Sidó Bernadett vagyok, környezetemben csak Betti.

Életem során mindig is szerettem segíteni másokon, egyfajta támaszként az emberek életében jelen lenni, családtagok, barátaim egyaránt bizalommal fordultak hozzám az élet számos területével kapcsolatban. Ez volt az a pont, amikor elhatároztam, hogy más módon is szeretnék segíteni az embereknek, így kezdtem el a masszőr pályafutásom.

Úgy gondolom, hogy ez a szakma kellő komolyságot, szakértelmet igényel, valamint emberekkel való törődő foglalkozást, és nem mellesleg nehéz fizikai munkát. Folyamatosan fejlesztem magam szakmailag és emberileg is. Sőt még Önöktől is tanulok, amit ezúton is köszönök Önöknek.

Úgy gondolom, hogy a mai világban különösen nagy szükség van arra, hogy az ember szánjon időt magára, és megtalálja a sokat emlegetett „énidőt”. Hozzám fordulhat ez ügyben, mert masszázsom során az ajtón kívül hagyhatja a problémákat és maximálisan Önmagára figyelhet. Hiszek abban, hogy minőségi munkával, odafigyeléssel, törődéssel, megteremthető ez a „tökéletes énidő”. Nekem Ön a fontos, ez Önről szól, tőlem új emberként, mosolyogva fog távozni! 🙂

Ha a lágyabb masszázsokat szereti és pihenésre, relaxálásra vágyik, ha a befeszült, letapadt, sajgó izmait szeretné fellazíttatni, esetleg az alakjával nincs megelégedve, és simább feszesebb bőrt szeretne, akkor keressen bizalommal, segítek.

Bízom benne, hogy hamarosan Önnel is találkozhatok, és új masszázsélményekkel fog gazdagodni!

Ezeket a masszázsfajtákat végzem:

  • svédmasszázs (30, 45, 60, 90, 120 perc),
  • svéd frissítő talpmasszás (30, 45 perc),
  • alakformáló (cellulit) masszázs (45, 60 perc)
  • arcmasszázs – nem kozmetikai (30 perc)

Nyitvatartási időben ezen a számon érhet el: +36 30 292 6188

Ide írhat nekem:

Beszélt idegen nyel: angol

Online időpontfoglaláshoz kattintson ide: Bernadett

Ajándékutalvány rendelés: itt.

Bankkártyával és SZÉP kártyával tud nálam fizetni: IGEN.

Szeretettel várom Önt masszázsaimon!

Sidó Bernadett – Betti