Szekeres Cynthia e.v. (Thia)

Szeretettel köszöntöm Önt bemutatkozó oldalamon!
szekeres-cynthia-hatmasszazs.hu
Üdvözlöm, Szekeres Cynthia (Thia) vagyok, gyógy- és sportmasszőr végzettséggel rendelkezem 2016 óta.
Pályafutásom első 5 évében reumatológiai intézményben dolgoztam, ahol rengeteget tanultam a különféle mozgásszervi problémákról és arról, hogyan csökkentsem hatékonyan az azokhoz kapcsolódó panaszokat.
Több modern szemléletű kezelési módszert is elsajátítottam (és még fogok is 😉 ) különböző tanfolyamokon, melyek mind azt szolgálják, hogy Ön újra fájdalommentesen és szabadon tudjon mozogni. Ezeket a technikákat a regeneráló masszázsban előszeretettel alkalmazom, mindig személyre szabottan.
Ön sportol? Készítse fel testét a fokozott igénybevételre, vagy gyorsítsa fel a sportsérülés, megerőltetés utáni rehabilitációt nálam!
Inkább egy testi-lelki felfrissülésre vágyik?
Jelentkezzen hozzám svéd-, vagy wellness masszázsaim bármelyikére! A test egyensúlya mellett a lélek harmóniáját is ugyanolyan fontosnak tartom, ezért nálam is elérhetők a relaxáló, frissítő masszázsok.
Erősség szempontjából mindig igyekszem az arany középutat megtalálni, illetve alkalmazkodni az Ön aktuális igényeihez és állapotához.

Ezeket a masszázsfajtákat végzem:

  • svédmasszázs (30, 45, 60, 90, 120 perc),
  • svédmasszázs köpölyözéssel (45, 60 perc),
  • peeling (bőrradír) + svédmasszázs (45, 60, 75, 90 perc),
  • sómasszázs (45, 60 perc),
  • lávaköves masszázs (60, 90, 120 perc),
  • aromaterápiás meleg olajos masszázs (60, 90, 120 perc)
  • kismama masszázs (30, 45, 60 perc)
Vendégeim jellemzően azért szeretnek hozzám járni, mert a kezeléseim mindig hatékonyak és azonnal érezhető pozitív hatásuk, akár konkrét panasza enyhítése a cél, akár általános közérzetének javítása 🙂

Masszázsok, amit csak nálam talál:

  • Svédmasszázs kinesio szalag ragasztással (45, 60 perc),
  • Svédmasszázs flossing szalag használatával (45, 60 perc)
Ezek a kezelések kifejezetten mozgással kapcsolatos panaszok enyhítésére szolgálnak. A svédmasszázs fogásait szükség esetén kiegészítem különféle kötőszöveti terápiás eszközökkel is. Ezek között van passzív és aktív (mozgást igénylő) módszer is. Kúraszerű, rendszeres alkalmazása javasolt a tartós eredmény elérése érdekében. Az első alkalom állapotfelmérő jellegű, azután egyénileg felépítjük a további kezelési tervet, javaslatokat.
Ajánlom sportolóknak is, valamint ismert mozgásszervi problémától szenvedőknek kiegészítő kezelésként. Igény szerint különböző terápiás eszközöket, technikákat alkalmaz a masszőr, például kineziológiai tapaszt (szalagot), flossing szalagot, köpölyt, trigger terápiát stb.

Figyelem! A svédmasszázs kineziológiai tapasz használatával és svédmasszázs flossing szalag használatával nem minősül gyógykezelésnek, és nem helyettesíti a szakszerű orvosi ellátást!

Beszélt idegen nyelv: angol

Nyitvatartási időben ezen a számon érhet el: +36 70 395 6773

Ide írhat nekem:

Online időpontfoglaláshoz kattintson ide: Cynthia

Ajándékutalvány rendelés: itt

Bankkártyával és SZÉP kártyával fizethet nálam: IGEN

Szeretettel várom Önt masszázsaimon!

Szekeres Cynthia – Thia