Veresegyházy Nóra svédmasszőr - Hátmasszázs.hu
nyirokmasszázs - Veresegyházy Nóra, svédmasszőr

Veresegyházy Nóra (Nóri)

Szeretettel köszöntöm Önt bemutatkozó oldalamon!

Veresegyházy Nóra vagyok, vagyis Nóri. 🙂 Gyógymasszőrként végeztem, de a különböző wellness masszázsok világa is közel áll hozzám. Dolgoztam már balatoni strandokon, ötcsillagos szállodában Németországban és egy kis „oázisban” a Széchenyi Fürdő tetején lévő üvegpalotában. Most abban szeretnék segíteni, hogy a vendégeimnek ne csupán a nyaralás alatt legyen lehetőségük kikapcsolódni nálam, hanem váljon a masszázs az életük meghatározó és kellemes részévé.

Szeretem a vendégeimre hangolódva megtalálni azt az erősséget, ami a legjobb nekik a fájdalmas izomcsomók eltüntetéséhez vagy éppen a lazításhoz és az energiaraktáraik feltöltéséhez. Nagyon érdekel az egészségmegőrzés és hozzá kapcsolódóan a környezetvédelem témája. Sokat olvasok, kutatok és kísérletezek ezekkel kapcsolatban, így a léleksimogató masszázs mellett tanácsokat is szívesen adok azoknak, akik hozzám fordulnak 🙂

Ezeket a masszázsfajtákat végzem:

 • svédmasszázs (30, 45, 60, 90, 120 perc),
 • svéd frissítő talpmasszás (30, 45 perc),
 • lábmasszázs (30, 45, 60 perc),
 • lávaköves masszázs (60, 90, 120 perc),
 • aromaterápiás meleg olajos masszázs (60, 90, 120 perc),
 • kismama masszázs (30, 45, 60 perc),
 • arcmasszázs (30 perc)
 • sómasszázs (45, 60 perc)
 • peeling (bőrradírozás; 15-30 perc) + svédmasszázs (30, 45, 60 perc)

Vendégeim legjobban a kifejezetten technikás masszázsaimat szeretik.

Masszázsok, amit csak nálam talál:

 • nyirokmasszázs (NEM ORVOSI! – 30, 60, 90 vagy 120 percben)

Ezt a fajta, egészséges embereken alkalmazható, egészségfenntartó, nyirokáramlást serkentő nyirokmasszázst (vagy nyirokdrenázst = víztelenítést, folyadék elvezetést) ajánlom mindenkinek, aki alakformáló (cellulit) masszázsra jár a Hátmasszázs.hu masszőreihez, és a “megpróbáltatások” ellensúlyozásaként szeretne egy nagyon lágy, mégis hasznos masszázst. Az igazán relaxáló nyirokmasszázzsal is segítjük az anyagcserét, a méregtelenítést és a narancsbőr mértékének csökkenését.

 • Ayurvédikus olajos testmasszázs – Abhyanga

Az abhyanga szanszkrit nyelven az egész testre kiterjedő olajos masszázst jelenti. A klasszikus abhyanga masszázst összesen hét ülő és fekvő pozícióban végzik, ezt azonban csak a klasszikus ayurvédikus kórházakban használják. Nálunk elsősorban az élvezet és a kényelem a fontos, így a masszázs két pozícióban  (hanyatt fekvésben majd hason fekvésben) történik. Nyitásként vivőanyag nélkül stimuláljuk a marma pontokat (létfontosságú energiapontok), majd felvisszük a meleg olajat, és lágy, simító mozdulatokat végzünk.

Beszélt idegen nyelv: angol, német

Nyitvatartási időben ezen a számon érhet el: +36 70 398 1680

Ide írhat nekem: nora[pont]veresegyhazy[kukac]gmail.com

Online időpontfoglaláshoz kattintson ide: Nóri

Ajándékutalvány rendelés: https://www.hatmasszazs.com/utalvany/

Bankkártyával és SZÉP kártyával (szabadidő alszámla) fizethet nálam: IGEN

Szeretettel várom Önt masszázsaimon!

Veresegyházy Nóra – Nóri