Fontos tudnivaló – információk

1. Mit kell feltétlenül jeleznem időpontfoglaláskor?

  1. Kérjük, már telefonos foglaláskor tudassa, ha valamilyen komolyabb egészségügyi problémája van, esetleg orvosi kezelés alatt áll. Ettől is függhet ugyanis, hogy lehet-e Önt masszírozni, vagy sem.
  2. Ha ajándékutalványa van, online foglalás esetén írja be a foglalóba, telefonon pedig diktálja be az utalvány sorszámát (pl: 310DM/2022.)
  3. Ha olyan ajándékutalványa van, amelyben több masszázsfajta közül szabadon választhat, akkor foglaláskor ki kell választania a kívánt masszázsfajtát, amit mi rögzítünk, és ennek megfelelően készülünk elő masszázsára.
  4. Ha nem tudja törzsvendég kártyája számát, akkor is jelezze nekünk, hogy törzsvendég kártyája van. A mi adatbázisunkban biztosan megtaláljuk az Ön törzsvendég azonosító kódját, amivel 10% kedvezményre jogosult minden masszázsból és arckezelésből.
  5. Ha zuhanyozni szeretne, kérjük, ezt is jelezze nekünk, mert ebben az esetben két masszázs között több időt kell hagynunk.

2. Hogyan és meddig mondhatom le a foglalásom? Vagy van lehetőség időpont-módosításra is?

Kérem, ha bármilyen okból nem felel meg a már lefoglalt időpont, legalább 24 órával korábban, telefonon jelezze azt. Természetesen a foglalt időpont – szintén legalább 24 órával korábban – módosítható!

24 órán belüli lemondás esetén az egyéni masszázst teljesítettnek tekintjük, és a következő alkalom előtt az elmaradt masszázs árának 50%-át pótdíjként bekérjük! Ehhez díjbekérőt vagy az utaláshoz adatokat küldünk ki. A pótdíj befizetéséig az online foglalási lehetőség letiltásra kerülhet.

Az ajándékutalványt felhasználtnak tekintjük (vagyis „elvész”)! 50% pótdíj befizetése után újra foglalható rá időpont, és felhasználható lesz.

Páros masszázs 24 órán belül történő lemondása esetén ugyanúgy 50% időpontmódosítási díjat számítunk fel, a masszázsok fajtái szerint! 

Abban az esetben, ha két egymás utáni alkalommal nem jön el a lefoglalt időpontjára, minden alkalomra 50% – 50% pótdíjat számítunk fel. A pótdíjat és a következő masszázs árát előre ki kell fizetnie, foglalását csak akkor véglegesítjük!

Abban az esetben, ha Ön lemondja a foglalást, de a befizetett előleget vissza kell utalnunk, mert szolgáltatásunkat nem veszik igénybe a későbbiekben sem, 1000 Ft (azaz Egyezer forint) kezelési költséget számítunk fel, ennyivel kevesebbet kap vissza a befizetett előlegből!

Időpont módosítása:
1. alkalommal ingyenes, ha legalább 24 órával korábban jelzi nekünk.
A 2. alkalommal  az 50% pótdíj helyett 5 000 Ft időpont módosítási díjat számítunk fel, ha legalább 24 órával korábban jelzi szándékát.
A 3. alkalommal a lefoglalt masszázs árának 50%-át pótdíjként felszámítjuk (páros masszázs esetén 2 x 50%-ot) – mivel masszőreink munkarendjét nehéz újra és újra átszervezni. Ezt már előre be kell fizetni, hogy harmadjára is módosítsuk az időpontot. Ehhez küldünk díjbekérőt, vagy utalhat is a megadott adatok szerint.
Ha Ön időbeosztása miatt nem tudja, mikor ér rá, csak aznap vagy egy napra előre, akkor last minute időpontjainkat javasoljuk. Telefonon érdeklődhet vagy Facebook csoportunkban tagként értesülhet az azonnal elérhető szabad helyekről.

Szintén fontos tudnivaló: kérjük, ha PCR-tesztet csináltat, amíg annak nincs eredménye, ne foglaljon masszázst, mert ha pozitív a teszt, és emiatt a 24 órán belüli időpontjára nem tud eljönni, a pótdjat felszámítjuk!

Időpontját hétvégén vagy akár éjjel is lemondhatja az e-mail címre küldött levelével vagy a +36 70 395 6773-as számra küldött SMS-sel.

3. Mit kell tudni a last minute foglalásról és annak pótdíjáról?

Ha a foglalt időpont és a foglalás ideje között kevesebb mint 23 óra van hátra, az online foglaló automatikusan last minute árral veszi fel a foglalást. Telefonos foglaláskor a biztonság kedvéért szóban kell jelezni a last minute foglalás tényét. A last minute ár a teljes árhoz képest 20 százalék kedvezményt jelent.

Ezt a kedvezményes összeget – más szolgáltatókkal ellentétben – nem kell előre befizetni, csak last minute páros masszázs esetén szükséges az 50% kedvezményes előleg, ha a befizetés időben még megoldható.

Fontos tudnivaló viszont, hogy a last minute foglalások lemondása vagy meg nem jelenés esetén pótdíjat kell fizetni: az elmaradt masszázs last minute árának 50%-át, mint időpont-módosítási díjat felszámítjuk, és a következő alkalom előtt pótdíjként bekérjük! Ehhez díjbekérőt vagy az utaláshoz adatokat küldünk ki. A pótdíj befizetéséig az online foglalási lehetőség letiltásra kerülhet.

A pótdíj megfizettetésére sajnos azért kényszerülünk rá, mert többen is úgy használták a last minute foglalásokat, hogy lefoglalták az időpontot, és aztán rendszeresen nem jelentek meg, így viszont mások nem élhettek ezzel a kedvezményes lehetőséggel.

4. Mi történik, ha elkések?

Abban az esetben, ha késve érkezik, és a masszázst nem tudjuk időben elkezdeni, az idő az Ön masszázsának idejéből veszik el. A többi ügyfél érdekében ugyanis a masszázst az előre kalkulált időben be kell fejezni. Ebben az esetben is az eredetileg foglalt hosszúságú, fajtájú masszázs árát kell kifizetnie. Kérem, ha már tudja, hogy késni fog, telefonon mindenképpen jelezze! Köszönjük!

5. Lehet-e enni vagy inni masszázs előtt?

Fontos tudnivaló, hogy a kezelést megelőző legalább egy órában lehetőleg má ne egyen, de üres gyomorral se jöjjön; érdemes kezelés előtt 2-3 órával könnyű ételt fogyasztani. Igyon sok vizet a kezelés előtt és a kezelés után, mivel ilyenkor az anyagcsere felgyorsul, és a méregtelenítés folyamata elkezdődik. Ez a folyamat akkor teljesül be, ha a méreganyagokat szervezete ki tudja üríteni, ezért igyon sok vizet.

6. Van-e lehetőség zuhanyzásra?

Igen, van lehetőség zuhanyzásra. Ha zuhanyozni szeretne, kérjük, foglaláskor ezt is jelezze nekünk, mert ebben az esetben két masszázs között több időt kell hagynunk.

Fontos tudnivaló, hogy a zuhanyzás díjmentesen igénybe vehető.

7. Mit kell magammal hoznom?

A masszázsra nem szükséges semmit sem magával hozni: papucsot, törülközőt, zuhanyzáshoz köntöst és tusfürdőt mi biztosítunk Önnek.

Természetesen, ha Önnek van valamilyen kedvence (pl. vegán sampon vagy szappan), akkor hozza magával, használhatja azt is.

8. Menstruáció alatt is jöhetek masszázsra?

Fontos tudnivaló, hogy a menstruáció „legerősebb” napjai alapvetően kontraindikációt jelentenek, vagyis ekkor nem javasolt masszázsra jönni…
de van, aki ilyenkor is eljön – a deréktáj masszázsa ilyenkor kimarad, de a többi testtáj (hát, nyak, váll, stb.) ugyanúgy masszírozható.
Vagyis, ha nincsnenek görcsei, és/vagy nem esne rosszul a masszázs, jöhet menstruáció alatt is masszázsra.

9. Hol lehet parkolni? Jöhetek rollerrel vagy kerékpárral?

Parkolni az utcában vagy a környező utcákban is lehet, azonban a parkolás fizetős („A” zóna). Díja munkanapokon 8:00 – 22:00 között 600 Ft/óra. A Westend bevásárlóközpontban minden megkezdett óra 500 Ft, azonban hétfőtől péntekig 8:00-10:00 között a parkolás ingyenes. Ha teheti, jöjjön tömegközlekedéssel: a hely vonattal, metróval, villamossal, illetve többféle buszjárattal is kitűnően megközelíthető.

Jöhet hozzánk rollerrel vagy kerékpárral is. Ezeket az épületen belül, a recepció mellett, a zárt belső előtérben vagy a bejárat előtt a folyosón tudja leparkolni.

10. Az egy órás masszázs az tényleg 60 perc?

Igen, nálunk (sok más hellyel ellentétben) az egy órás masszázs valóban 60 perc.

Bármilyen hosszúságú masszázsról van szó, a vetkőzési és öltözési idő nem számít bele a masszázs idejébe.

11. Mennyire kell levetkőzni? És ha szégyenlős vagyok?

Fontos tudnivaló, hogy a masszázsalany számára az alsónemű viselése kötelező a teljes masszázs időtartama alatt. A nem masszírozott testtájak törülközővel folyamatosan takarva vannak. Érdemes olyan fehérneműt vagy akár fürdőruhát viselni, aminek nem számít, ha a széle esetleg kicsit olajos vagy krémes lesz.

12. A masszázs alatt csendben kell-e maradnom?

Sokan félnek megkérdezni, pedig jó tudni: mivel a masszázs Önért van, az Ön javát szolgálja, az a lényeg, hogy Ön jól érezze magát. Sokan kellemetlennek gondolják, ha nem beszélgetnek masszázs közben – pedig nem az. Vagyis, ha csendben relaxálna, jelezze masszőrének nyugodtan, és egy szót sem fog szólni. Ha beszélgetne közben, vagy kérdései vannak: beszélgetni és válaszolni fogunk.

13. Jelezzem-e a masszőrnek, ha túl erősen masszíroz, vagy azt, ha én erősebb masszázsfogásokat szeretnék?

Természetesen szóljon, jelezze! Már a Masszázs felvételi adatlapon is olvashatta, hogy ha a kezelés alatt bármilyen kellemetlen, erős fájdalmat vagy más kényelmetlenséget érez, azt a masszőrnek azonnal jelezze, hogy a masszázs erőssége a komfortérzetének mindenkor megfelelhessen.

14. Hogyan tudok fizetni?

A szolgáltatás ára a masszázs befejeztével fizetendő. Jelenleg készpénzes, bankkártyás és SZÉP kártyás fizetésre, azonnali utalásra, átutalással történő fizetésre (csak ajándékutalványok esetén!), illetve ajándékutalvány beváltására van lehetőség. Készpénzes fizetés esetén kérjük, a megfelelő összeget készítse elő, mert nagyobb címletű bankjegyekből nem minden esetben tudunk visszaadni. A törzsvendég kártya kedvezménye, illetve a last minute kedvezmény más akciókkal és kedvezményekkel nem vonható össze.

Páros masszázs, illetve néhány speciális masszázsfajta esetén a szolgáltatás igénybe vétele előtt 50% előleg fizetendő. Ez történhet bankkártyával (díjbekérőt küldünk), SZÉP kártyával (előlegfizetés funkció), átutalással, illetve személyesen ügyfélszolgálatunkon bankkártyával, SZÉP kártyával vagy készpénzzel.

15. Erotikus masszázst vállalnak?

Erotikus és szexuális jellegű masszázst nem vállalunk! Stúdiónkban a zéró tolerancia elve érvényesül: masszőreinktől tilos erotikus szolgáltatást kérni, tilos ezzel viccelődni, tilos a masszőrnek udvarolni, a masszőrt simogatni, fogdosni!

Ilyen esetekben a szabályt megszegő vendéget kizárjuk, nem szolgáljuk ki. A masszőr döntésétől függően a masszázs megszakítható, azonban a masszázs teljes árát ebben az esetben is ki kell fizetni.

A fizikai vagy verbális jellegű szexuális fenyegetettség – súlyosságától függően – rendőrségi feljelentést vonhat maga után!