Gyakran ismétlődő kérdések

Fontos tudnivalók, információk

Mit kell feltétlenül jeleznem időpont foglalásakor?

Kérem, már telefonos foglaláskor tudassa, ha valamilyen komolyabb egészségügyi problémája van, esetleg orvosi kezelés alatt áll. Ettől is függhet ugyanis, hogy lehet-e Önt masszírozni, vagy sem.

Hogyan és meddig mondhatom le a foglalásom? Vagy van lehetőség időpont-módosításra is?

Kérem, ha bármilyen okból nem felel meg a már lefoglalt időpont, legalább 24 órával korábban, telefonon jelezze azt. Természetesen a foglalt időpont – szintén legalább 24 órával korábban – módosítható!

Amennyiben a lemondás vagy módosítás a foglalt időpont előtt kevesebb, mint 24 órával történik, a következő masszázs alkalmával 3000 (azaz háromezer) Ft időpont-módosítási díjat számítunk fel! Masszázs bérlet esetén a bérletből egy alkalmat felhasználtnak tekintünk (vagyis egy alkalom “elvész”)!

Páros masszázs 24 órán belül történő lemondása esetén 2 x 3000 Ft, azaz összesen 6000 Ft időpontmódosítási díjat számítunk fel! Masszázs bérlet esetén a bérletből két alkalmat felhasználtnak tekintünk (vagyis két alkalom “elvész”)!

Abban az esetben, ha két egymás utáni alkalommal nem jön el a lefoglalt időpontjára, minden alkalomra 3000-3000 Ft pótdíjat számítunk fel. A pótdíjat és a következő masszázs árát előre ki kell fizetnie, foglalását csak akkor véglegesítjük!

Kérjük, ha PCR-tesztet csináltat, amíg annak nincs eredménye, ne foglaljon masszázst, mert ha pozitív a teszt, és emiatt a 24 órán belüli időpontjára nem tud eljönni, a pótdjat felszámítjuk!

Időpontját hétvégén vagy akár éjjel is lemondhatja az e-mail címre küldött levelével vagy a +36 70 395 6773-as számra küldött SMS-sel.

Lehet-e enni vagy inni masszázs előtt?

Próbáljon meg nem enni a kezelést megelőző legalább egy órában, de üres gyomorral se jöjjön; érdemes kezelés előtt 2-3 órával könnyű ételt fogyasztani. Igyon sok vizet a kezelés előtt és a kezelés után, mivel ilyenkor az anyagcsere felgyorsul, és a méregtelenítés folyamata elkezdődik. Ez a folyamat akkor teljesül be, ha a méreganyagokat szervezete ki tudja üríteni, ezért igyon sok vizet.

Menstruáció alatt is jöhetek masszázsra?

A menstruáció “legerősebb” napjai alapvetően kontraindikációt jelentenek, vagyis ekkor nem javasolt masszázsra jönni…
de van, aki ilyenkor is eljön – a deréktáj masszázsa ilyenkor kimarad, de a többi testtáj (hát, nyak, váll, stb.) ugyanúgy masszírozható.
Vagyis, ha nincsnenek görcsei, és/vagy nem esne rosszul a masszázs, jöhet menstruáció alatt is masszázsra.

Hol lehet parkolni?

Parkolni az utcában vagy a környező utcákban is lehet, azonban a parkolás fizetős (0133-as zóna). Díja munkanapokon 8:30 – 20:00 között 525 Ft/óra. A Westend bevásárlóközpontban minden megkezdett óra 380 Ft, azonban hétfőtől péntekig 8:00-10:00 között a parkolás ingyenes. Ha teheti, jöjjön tömegközlekedéssel: a hely 5 percre van a Nyugati tértől, metróval, villamossal, illetve többféle buszjárattal is kitűnően megközelíthető.

Mi történik, ha elkések?

Abban az esetben, ha késve érkezik, és a masszázst nem tudjuk időben elkezdeni, az idő az Ön masszázsának idejéből veszik el. A többi ügyfél érdekében ugyanis a masszázst az előre kalkulált időben be kell fejezni. Ebben az esetben is az eredetileg foglalt hosszúságú, fajtájú masszázs árát kell kifizetnie. Kérem, ha már tudja, hogy késni fog, telefonon mindenképpen jelezze! Köszönjük!

Mennyire kell levetkőzni? És ha szégyenlős vagyok?

A masszázsalany számára az alsónemű viselése kötelező a teljes masszázs időtartama alatt. A nem masszírozott testtájak törülközővel folyamatosan takarva vannak. Érdemes olyan fehérneműt vagy akár fürdőruhát viselni, aminek nem számít, ha a széle esetleg kicsit olajos vagy krémes lesz.

A masszázs alatt csendben kell-e maradnom?

Sokan félnek megkérdezni, pedig jó tudni: mivel a masszázs Önért van, az Ön javát szolgálja, az a lényeg, hogy Ön jól érezze magát. Sokan kellemetlennek gondolják, ha nem beszélgetnek masszázs közben – pedig nem az. Vagyis, ha csendben relaxálna, jelezze masszőrének nyugodtan, és egy szót sem fog szólni. Ha beszélgetne közben, vagy kérdései vannak: beszélgetni és válaszolni fogunk.

Jelezzem-e a masszőrnek, ha túl erősen masszíroz, vagy azt, ha én erősebb masszázsfogásokat szeretnék?

Természetesen szóljon, jelezze! Már a Masszázs felvételi adatlapon is olvashatta, hogy ha a kezelés alatt bármilyen kellemetlen, erős fájdalmat vagy más kényelmetlenséget érez, azt a masszőrnek azonnal jelezze, hogy a masszázs erőssége a komfortérzetének mindenkor megfelelhessen.

Hogyan tudok fizetni?

A szolgáltatás ára a masszázs befejeztével fizetendő. Jelenleg készpénzes, bankkártyás és SZÉP kártyás fizetésre, átutalással történő fizetésre (csak ajándékutalványok esetén!), illetve ajándékutalvány beváltására van lehetőség. Készpénzes fizetés esetén kérem, a megfelelő összeget készítse elő, mert nagyobb címletű bankjegyekből nem minden esetben tudunk visszaadni. Kedvezménykupon felhasználása más akciókkal és kedvezményekkel nem vonható össze.

A bérletek és ajándékutalványok mennyi ideig érvényesek?

Az egy alkalmas ajándékutalványok és a 3 alkalmas bérletek a vásárlástól számított 3 hónapig, a 6 alkalmas bérletek a vásárlástól számított 6 hónapig érvényesek.

Erotikus masszázst vállalnak?

Erotikus és szexuális jellegű masszázst nem vállalunk! A fizikai, verbális, illetve szexuális jellegű fenyegetettség – súlyosságától függően – rendőrségi feljelentést vonhat maga után!