Aromaterápiás meleg olajos masszázs

Az utóbbi években egyre inkább előtérbe kerültek a minőségi, természetes illóolajok, ezzel együtt pedig egyre nagyobb népszerűségnek örved az aromaterápia. Nem véletlenül, hiszen a gyógynövényekből készült illóolajok alkalmazása az egészség megőrzésére, a lelki egyensúlyra rendkívül pozitív hatással van, de emellett rengeteg probléma enyhítésére is megoldást nyújt. 


Miért ennyire népszerű az illóolajos masszázs?

A minőségi, profi masszázs önmagában is egy hatékony eszköz a stressz, feszültség, fáradtság leküzdésére, de ötvözve az illóolajok felemelő tulajdonságaival, még hasznosabb lehet, hiszen nem csupán helyileg, a bőrön keresztül fejtik ki hatásukat az illóolajok, de belélegezve is nagyon hatásosak.

Az aromaterápiás meleg olajos masszázs kevésbé erős a svédmasszázshoz viszonyítva, viszont kiválóan átmozgatható vele a teljes test, így a legrövidebb típus ebből a masszázsfajtából 60 perces. A masszázs főként gyengéd mozdulatokból áll, amely biztosítja a maximális ellazulást és relaxációt.
Masszázs
A masszázs során masszőreink minőségi hordozóolajat (kókuszolajat) melegítenek fel, majd ehhez kevernek néhány csepp illóolajat, amelyet természetesen a vendég válaszhat ki.

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy mind a hordozóolaj, mind az illóolaj esetében nagy gondossággal kerüljön kiválasztásra a termék, hiszen a vérárammal haladva egészen a belső szervekig eljut, így a minőség elsődleges szempont!

Milyen illóolajat válassz?

Levendula: Tökéletes választás kifejezetten stresszes időszakban, nyugtató tulajdonságai miatt. Csökkenti a feszültség érzését és a masszázs utáni estére garantáltan nem lesz gond az pihenéssel, hiszen elősegíti a nyugodt, zavartalan alvást.
Levedula illóolaj
Eukaliptusz: Az eukaliptusz illóolaj hasonlóan a levendulához, nagyban hozzájárul a nyugtató masszázsélményhez. Pihentető, feszültségoldó hatása mellett a bőr számára is előnyös tulajdonságokkal bír, ráadásul elősegíti a szabad légutak érzetét és segíti a könnyed légzést.

Édes narancs: Ha úgy érzed kiegyensúlyozott vagy és az érzelmeid nyugtatása helyett egy kis energiára, felemelő érzésre van szüksége mind az elmédnek, mind a testednek, válaszd a narancs illóolajat! Plusz pont neki, mert antioxidánsban gazdag, tisztító hatású, kiváló bőr felfrissítő, illetve emésztési zavarok, étvágytalanság esetén is ajánlott.

Jázmin: Ha nyugtató, mégis feltöltő hatású olajat szeretnéd a masszázsod mellé, válaszd a jázminolajat! Hangulatjavító hatása mellett csökkenti a bőrhibák megjelenését és ragyogó megjelenést kölcsönöz bőrödnek. 

Ha nem tudsz közülük választani, többet is választhatsz, masszőreink pedig kérésednek megfelelően készítik el a kikevert illóolaj-variációt. Ehhez mindenképp szükséges egy olyan olajat választanod, ami dominál, mellé pedig jöhetnek az egyéb illóolajak is.

Fontos, hogy masszázs után, ha teheted minimum 4-5 óráig ne zuhanyozz le, hanem hagyd, hogy az illóolaj minél jobban beszívódjon a bőrödbe és élvezd csodás hatását.
Aromaterápiás meleg olajos masszázs

Mikor masszíroztass?

Sokan kérdezik, hogy érdemes-e kúraszerűen részt venniük aromaterápiás masszázson, a válaszunk pedig az, hogy természetesen! A legideálisabb esetben hetente egyszer, 3-6 alkalommal, majd a kúra után 2-3 hetente emlékeztető kezelésként ajánlott igénybe venni ezt a masszázstípust. Az illóolajos masszázs nem csupán pillanatnyilag, a masszázs közben fejti ki pozitív hatásait, de a masszázs után napokig érezhető az illóolajoknak és a profi masszázsnak köszönhető eredmény. 


Kiknek ajánljuk főként?

  • Kifejezetten stresszes életmód esetén
  • Rossz közérzet esetén
  • Álmatlanság esetén
  • Kimerültség esetén
  • Csökkent életkedv esetén
  • Magas vérnyomás esetén
  • Légúti panaszok esetén
  • Emésztési panaszok esetén
  • Étvágytalanság esetén

Ha úgy érzed szívesen ellazítanád a tested és elméd fájdalmas gyúrás nélkül, miközben átadod magát az illóolajok varázslatos hatásainak, jelentkezz be hozzánk az alábbi linken: https://www.hatmasszazs.com/online-idoponfoglalas-idopontkeres/

Várunk szeretettel!