Kisteleki Fruzsina e.v. (Fruzsi)

Szeretettel köszöntöm Önt bemutatkozó oldalamon!

Kisteleki Fruzsina vagyok, végzettségem szerint svédmasszőr.
Szeretek emberekkel foglalkozni, segíteni nekik, ezért a kezdeti ügyfélszolgálati tevékenységek után az elmúlt években kórházban dolgoztam. Mivel a teljes Covid-időszak alatt kórházi dolgozó voltam, közvetlen tapasztalatokat szereztem arról, mennyire megváltoztatták, megviselték az embereket ezek az évek. Rájöttem, mennyire fontos, hogy testi egészségük mellett mentális egészségüket is megőrizhessék, hogy hatékony eszközök, módszerek álljanak rendelkezésükre a stressz csökkentésére és levezetésére.

A masszázsra a testi és lelki egészség megőrzésének fontos és hasznos eszközeként gondolok, amely hatékony és könnyen elérhető segítség lehet a dolgos hétköznapokban a pihenéshez, ellazuláshoz, és nem utolsó sorban az izmok regenerációjához. A masszázs segítségével mindekinek lehetősége adódik arra, hogy egészségét könnyebben megőrizze, és a hétköznapokban frissebb, fittebb lehessen.

Bár még kezdő masszőrnek számítok, folyamatosan képezem magamat önállóan és tanfolyamokon is, mert arra törekszem, hogy vendégeim minél elégedettebbek legyenek masszázsaimmal.

Ezeket a masszázsfajtákat végzem:

  • svédmasszázs (30, 45, 60, 90, 120 perc),
  • svéd frissítő talpmasszás (30, 45 perc),
  • sómasszázs (45, 60 perc),
  • lomi lomi hawaii masszázs (60, 90, 120 perc),
  • aromaterápiás meleg olajos masszázs (60, 90, 120 perc).

Nyitvatartási időben ezen a számon érhet el: +36 70 395 6773

Ide írhat nekem:

Online időpontfoglaláshoz kattintson ide: Fruzsina

Bankkártyával és SZÉP kártyával fizethet nálam: IGEN

Szeretettel várom Önt masszázsaimon!

Kisteleki Fruzsina – Fruzsi